WhatsApp Status speichern

WhatsApp Status speichern

Hier leren we je hoe je de WhatsApp Status speichern zonder dat je een applicatie hoeft te downloaden om je daarbij te helpen.

Ik weet zeker dat we allemaal een status van sommige van onze vrienden hebben gezien en deze op onze telefoon wilden hebben, maar het maken van een screenshot zou de kwaliteit ervan verpesten.

Als je WhatsApp Plus gebruikt in plaats van de originele WhatsApp, kun je elke WhatsApp-status eenvoudig opslaan.

Waarom kun je de WhatsApp-status niet opslaan?

In de officiële WhatsApp vanwege het beleid dat ze hebben dat voorkomt dat iemand een WhatsApp-verhaal opslaat.

je kunt de verhalen alleen bekijken zonder ze te downloaden.

Maar in WhatsApp Plus-versies kun je WhatsApp-statussen downloaden, of het nu een afbeelding of video is, zonder dat je een screenshot hoeft te maken of het scherm hoeft op te nemen.

Hoe WhatsApp Status speichern ?

Ten eerste,

je moet een versie van WhatsApp Plus hebben, in de vorige paragraaf hebben we twee versies aanbevolen, maar elke andere versie van WhatsApp Plus is prima. Ga naar de status Tik in je Whatsapp, kijk naar de volgende afbeelding:

WhatsApp Status speichern
WhatsApp Status

Ten tweede,

Kies nu elke gewenste status en kijk dan links en rechts onderaan, je zult twee nieuwe knoppen opmerken die niet bestaan ​​in de officiële WhatsApp, met de downloadknop kun je elk verhaal downloaden, of het nu een video of een afbeelding is.

WhatsApp Status speichern
Optionen zum Speichern des WhatsApp Status

als laatste,

Wanneer u op de downloadknop klikt, wordt de status naar uw telefoon gedownload en om er zeker van te zijn dat de download is gelukt, verschijnt er een bericht dat de download is gelukt, let op de volgende afbeelding.

WhatsApp Status speichern
WhatsApp Geschichte herunterladen

Als je je afvraagt ​​over de vinkjesknop aan de linkerkant, kun je hiermee verbergen dat je de status van je vriend hebt gezien.


Hinterlassen Sie Ihre Kommentare

Deine Email Adresse wird nicht veröffentlicht.

Report Problem

Problems and Solutions